Известие

Collapse
No announcement yet.

как се сменя ръкохватката на скоростния лост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как се сменя ръкохватката на скоростния лост

как да си сменя ,,топката'' на скоростния лост?как се сваля?помагайте.благодаря.
    asen
    156 2.5 V6

До колкото знам е залепена и се сваля с яко дърпане, дори е възможно да се счупи по време на интрвенцията!

П.П Колега виждам че в подписа ти има 2.5 В6 ще пуснеш ли някоя друга снимка на дзвера!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Ама хич не си правите труда да потърсите!
      Жокер: ТУК
      Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
      Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
      Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

скоро пускам,разликата е основно в изгледа на двигателя,и белия кожен салон,заден спойлер'' зендер'',това е другото е с същото,за съжаление трябваше да я мина на газ,но често я обръщам и на бензин.във варна сигурно доста от нас са я виждали.
        asen
        156 2.5 V6

Comment

Колеги,тая топка от снимката,би ли станала на моята от подписа ми??

http://cgi.ebay.at/Alfa-Romeo-156-147-1 ... dZViewItem

Понеже е от Алфа 156 2,0 TS 98-ма год.мотора е 932А2,и не знам дали пасва?И кажете по-конкретно как се сваля пустата топка - моята дърпах я,мъчех се да я отвия какво ли не я правих и нищо,а е толкова изтъркана...

благодаря ви
          Поздрави
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo

Понеже е от Алфа 156 2,0 TS 98-ма год.мотора е 932А2,и не знам дали пасва?И кажете по-конкретно как се сваля пустата топка - моята дърпах я,мъчех се да я отвия какво ли не я правих и нищо,а е толкова изтъркана...

благодаря ви
            Поздрави
            Май няма да стане. На дизелите за да включиш на задна повдигаш едно лостче на скор. лост. При бензинките го няма.
            А, иначе се сваля с дърпане, ама яко, право нагоре. Пробвал съм, става.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
              Първоначално публикувано от Mapтo

благодаря ви
              Поздрави
              Май няма да стане. На дизелите за да включиш на задна повдигаш едно лостче на скор. лост. При бензинките го няма.
              Мерси колега!Точно в това се съмнявах.... Иначе съм поръчал една друга топка..изцяло от алуминий.Марката не е МОМО ,а е Зендер тая марка ОК ли е???
              Ето я -

http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... otohosting

И пак не разбрах как се сваля оригиналната топка???Някои казват -рязане с флекса ,силно дърпане нагоре... е опитах се и не става..какво да правя???
              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

тресни я с чук
                залепена е и излиза МНОГО трудно ако изобщо
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз мисля че на дизелките това което се вдига нагоре при задна скорост е отделно от топката и не се маха.не съм много сигурен на алфата дали е така,но на 1 ситроен пак се дигаше това нещо нагоре и като сменявах топката то си беше отделно и не пречеше на новата топка
                  sigpicAlfa Romeo 156 1.9JTD '00

Comment

Аз моята я извадих с яко дърпане. Дърпай нагоре и не се плаши
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от asen777
                      скоро пускам,разликата е основно в изгледа на двигателя,и белия кожен салон,заден спойлер'' зендер'',това е другото е с същото,за съжаление трябваше да я мина на газ,но често я обръщам и на бензин.във варна сигурно доста от нас са я виждали.
                      ами май повечето не сме

какъв цвят е поне
                      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                      Lancia Ypsilon '02

Comment

аз даже си поръчах долния елемент под топката пръта който е под топката от аломиний да ми го направят,стана комлект с топката.А тва за задната го премахнах и сега си включвам нормално без да дигам пръта,верно 5 скорост малко усет трябва за нея ама се свиква
                        156 1.9 JTD 105hp

Comment

И аз да споделя. Старата ми топка беше дървена, лакирана и от годините изглеждаше много зле. Та тъй, почнах аз да дърпам, да отвивам, да завивам ... Няма и няма. Накрая след половинчасова борба, два литра пот, споменаване на майки, лели, каки и други роднини - успях чрез строшаване посредсвом 3 цолов водопроводен ключ Беше залепена с някакво адско лепило и посмъртно не можеше да излезе само с дърпане

Comment

Working...
                          X